Podcasts

In de podcastserie Nursing Impact vertellen verpleegkundigen over een bijzondere ervaring die een bepaalde invloed heeft gehad op hun verpleegkundige carrière. Iedere twee weken verschijnt hier een nieuwe aflevering van Nursing Impact. De podcasts zijn ook te vinden via SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

In de eerste aflevering vertelt wijkverpleegkundige en verplegingswetenschapper Kim de Groot over een bijzonder heftige ervaring in de periode dat ze stage liep, namelijk het plotselinge overlijden van een cliënt. Een aangrijpend verhaal over de gedachtes die dan door je hoofd kunnen schieten.

Luister nu afl. 1: ‘Kim de Groot over een plotseling overlijden tijdens haar stage in de wijk’

Heb jij ook iets bijzonders meegemaakt dat je zou willen delen in de podcast? Mail dan nursing@bsl.nl o.v.v. podcast Nursing Impact.

 

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio (radio) stream die je op elk gewenst moment kunt luisteren, waar en wanneer je maar wilt. In de auto, tijdens het wandelen of tijdens de nachtdienst. Je kunt podcasts ook offline beluisteren als je de afleveringen downloadt. De gemiddelde podcast duurt tussen 30-60 minuten, maar je hebt ze ook van een minuut of twee uur. Afhankelijk van de maker en het onderwerp. De podcasts van Nursing Impact duren gemiddeld 10 minuten.

RSS-feed Podcast