Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe innovatieprijs voor verpleegkundigen

De Willem Kolff Stichting en de Nierstichting lanceren de Maria ter Welle Innovatieprijs voor verpleegkundigen, maatschappelijk werkenden en diëtisten.

De Maria ter Welle Innovatieprijs is bedoeld voor een initiatief van een verpleegkundige, maatschappelijk werker of diëtist, dat bijdraagt aan een betere kwaliteit van de zorg aan nierpatiënten.

 

Verbeterinitiatieven

‘Met deze prijs willen wij meer waardering en bekendheid geven aan innovaties en verbeterinitiatieven die deze paramedische beroepsgroepen realiseren’, zegt Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting en bestuurslid van de Willem Kolff Stichting. 

 

Uitreiking

De eerste uitreiking van de Maria ter Welle Innovatieprijs is tijdens de Nederlandse Nefrologiedagen op 3 april 2012. De drie genomineerden presenteren daar ook hun initiatief. De winnaar ontvangt een medaille met oorkonde en een cheque ter waarde van €10.000 voor een plan van aanpak om zijn of haar initiatief landelijk uit te rollen.

 

Auteur: TvZ – Annelies Vermeulen

Bron: Nierstichting

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.