Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Challenge: nieuwe toets over geriatrie

De vierde en laatste toets van de Nursing Challenge staat vanaf vandaag online. Wil je 'm maken (en halen), dan is het raadzaam er passende literatuur bij te pakken, zoals bijvoorbeeld het artikel over huidproblemen bij ouderen in Nursing november.
Nursing Challenge: nieuwe toets over geriatrie

Een geriatrische patiënt kenmerkt zich (vanzelfsprekend) door een hoge biologische leeftijd en de complexiteit van vaak veel lichamelijke en/of psychische aandoeningen tegelijk. In deze vierde toets van de Nursing Challenge krijg je vragen over verschillende aandachtsgebieden van de oudere patiënt, denk aan huidproblemen, medicatie, maar ook vragen over de psyche en bijbehorend gedrag. Meer informatie over de vierde toets.

Maak de toets!

De laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ga direct naar de toets.

Nursing Challenge

De Nursing Challenge is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor verpleegkundigen om hun algemene kennis over het vak te testen. Dit gebeurt aan de hand van vier online toetsen over uiteenlopende onderwerpen. De verpleegkundige die overall het beste scoort, wint. Bekijk hier wat je kunt winnen! Tot nu toe maakten bijna 2000 verpleegkundigen de drie eerste toetsen van de Nursing Challenge over pijn, wondzorg en palliatieve zorg.

Accreditatiepunten scoren

De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing, in nauwe samenwerking met de redactie van Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.
Ga naar het dossier voor meer informatie over de Nursing Challenge.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.