Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Experience summer edition: laatste kaarten

De zomereditie van de Nursing Experience op 30 juni en 1 juli in Ede is bijna uitverkocht. Voor beide dagen zijn nog een paar kaarten beschikbaar.
Sander de Hosson tijdens de Nursing Experience 2019. Foto: Ruben Eshuis
Sander de Hosson tijdens de Nursing Experience 2019. Foto: Ruben Eshuis

Dit jaar wordt het verpleegkundige feestje eenmalig in de zomer gehouden. Het recept blijft hetzelfde: twee unieke dagen speciaal voor verpleegkundigen, met uiteenlopende sessies, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en eten en drinken. Bestel meteen kaarten.

Sprekers

Ook dit jaar zullen verschillende bekende sprekers een bijdrage leveren, zoals longarts Sander de Hosson (foto), de jongste verpleeghuisbewoner van Nederland Teun Toebes, olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden, hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder en forensisch patholoog Frank van de Goot.

> Bekijk het programma
> Bestel kaarten

Uitverkocht

In eerdere jaren was de Nursing Experience – normaal altijd in december – steeds uitverkocht. De afgelopen editie van de Nursing Experience in december 2021 werd afgelast vanwege corona.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.