Home ExpertHouse: in dialoog met een expert

ExpertHouse: in dialoog met een expert

In 1,5 uur met een expert discussiëren over een verpleegkundige casus: dat is ExpertHouse in een notendop. Elke uitzending is exclusief toegankelijk voor 50 abonnees van Nursing en TVZ.

ExpertHouse is de naam van een serie live webinars door het nieuwe Expert Netwerk Verpleegkunde, ontstaan uit een samenwerking van Nursing en TVZ. Het ExpertNetwerk verpleegkunde brengt verpleegkundige kennis naar de praktijk!

Casus uit de praktijk

Tijdens de webinar gaat een expert uit het ExpertNetwerk Verpleegkunde met jou en collega’s in gesprek over een specifiek onderwerp. Dit jaar komen er onderwerpen aan bod als decubitus, indiceren in de wijk of delier.

Je gaat in breakout rooms actief aan de slag met een casus uit de praktijk. Je bespreekt de casus dus niet alleen met collega’s uit het hele land, maar ook met de expert. Zo kun je van elkaar leren en tips delen.

Zoom meetings

De webinars vinden plaats via Zoom. Voordeel hiervan is dat deelnemers makkelijk in breakout rooms met elkaar in gesprek kunnen gaan. De expert komt in iedere breakout room langs. Vragen stellen is daardoor laagdrempelig.

Exclusief voor abonnees

De webinars zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Nursing en TVZ. Wil je abonnee worden van Nursing, bekijk dan hier de mogelijkheden.
Mensen met een proefabonnement kunnen helaas niet deelnemen.

Aanmelden doe je zo

Abonnees worden per e-mail uitgenodigd deel te nemen. Omdat het aantal deelnemers maximaal 50 is, geldt de regel wie het eerst komt, eerst maalt. Houd dus je mailbox goed in de gaten als je interesse hebt in een bepaalde ExpertHouse. In het blauwe kader staan alle ExpertHouses voor 2021.

Als je bij de gelukkige 50 deelnemers hoort, krijg je drie dagen voor aanvang van ExpertHouse de zoomlink toegestuurd. Heb je een vraag over de aanmelding, of een inhoudelijke vraag, mail deze dan naar nursing@bsl.nl.

ExpertHouse in 2021

18 mei Indiceren in de wijk – Marjolein Zilverentant
22 juni Decubitus – Erik de Laat
27 juli Palliatieve sedatie – Fokke Vreeken
21 sept Decubitus – Erik de Laat
23 nov Delier – Paul Vogelaar