Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nursing geeft reis weg aan winnaars Challenge

Nursing geeft drie reischeques weg aan de winnaars van de Nursing Challenge, een wedstrijd die draait om de kennis en kunde van verpleegkundigen.
Nursing geeft reis weg aan winnaars Challenge

De Nursing Challenge is een groot succes! De eerste twee toetsen (anatomie & fysiologie en rekenen) zijn inmiddels meer dan duizend keer gemaakt. In september en oktober starten weer twee nieuwe kennistoetsen. Wie allevier de toetsen met uitstekend gevolg afrondt, maakt kans op een reischeque ter waarde van 2000 euro!

Kennistoetsen
De Nursing Challenge ging op de Dag van de Verpleging van start. Het idee is dat wie Nursing al jaren goed leest, beschikt over veel kennis die nodig is voor een goede uitoefening van het vak. Wie het meest weet, wint de titel Verpleegkundige van het Jaar. Dit toetsen we met speciaal geaccrediteerde kennistoetsen, gemaakt in samenwerking met E-Nursing. In december moet de top drie zich nog bewijzen in een spetterende finale op het Nursing Event in de Reehorst te Ede. 

Meedoen?

Wil je ook kans maken op de reischeques en deins je niet terug voor de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar 2010, ga dan de uitdaging aan!

De Nursing Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door E-Nursing

Door: redactie Nursing

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.