Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing podcast: collega’s openhartig over heftige ervaring

Nursing lanceert vandaag een eigen podcast: Nursing Impact. In Nursing Impact vertellen verpleegkundigen over een bijzondere ervaring of patiënt die een bepaalde invloed heeft gehad op hun verpleegkundige carrière.

In de verschillende afleveringen van de podcast nemen collega’s je mee in intense en ontroerende verhalen over het vak. Ze zijn bijzonder openhartig over wat ze hebben meegemaakt en vertellen wat ze ervan hebben geleerd. Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering. Beleef de gebeurtenissen met deze verpleegkundigen mee en beluister de podcasts van Nursing Impact op Nursing.nl of via de podcastkanalen: SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Dus houdt de website in de gaten. Uiteraard houden we je ook op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram.

Luister nu aflevering 1: ‘Kim de Groot over een plotseling overlijden tijdens haar stage in de wijk’ 

 

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio (radio) stream die je op elk gewenst moment kunt luisteren. Het grote voordeel van podcast is dat je het overal, waar en wanneer je maar wilt kunt beluisteren. In de auto, tijdens het wandelen of tijdens de nachtdienst. Je kunt podcasts ook offline beluisteren als je de afleveringen downloadt. De gemiddelde podcast duurt tussen 30-60 minuten, maar je hebt afleveringen van een minuut of zelfs twee uur. Afhankelijk van de maker en het onderwerp. De podcasts van Nursing Impact duren gemiddeld 10 minuten.

Wil je zelf ook een impactvolle gebeurtenis delen met collega’s? Dat kan. Stuur dan een mail naar nursing@bsl.nl o.v.v. podcast Nursing Impact.

RSS-feed Soundcloud

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.