Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: breng een ode aan jouw top-verpleegkundige!

Voor de Nursing-editie van mei zoeken we mensen die een ode willen brengen aan een verpleegkundige. Dat mag een verpleegkundige collega zijn, maar net zo goed artsen/fysiotherapeuten/patiënten/etc die eens een verpleegkundige in het zonnetje willen zetten. Wij staan overal voor open!
Oproep: breng een ode aan jouw top-verpleegkundige!

Heb jij een collega die patiënten altijd een luisterend oor biedt, maar ook dag en nacht voor collega’s klaar staat? Ben je arts en vind je dat jouw favoriete verpleegkundige wel eens in het zonnetje mag worden gezet? Of ben je onlangs verpleegd door een verpleegkundige en wil je haar bedanken? Voor De Dag van de Verpleegkundige op 12 mei zijn we op zoek naar mensen die een ode willen brengen aan hun ’top-verpleegkundige’.

Stuur je verhaal aan de redactie

Wil jij een ode brengen aan een verpleegkundige en lijkt het je leuk om dat terug te zien in Nursing? Mail dan je verhaal naar laura.jansen@reedbusiness.nl. Leg je verhaal kort uit in het mailtje, dan nemen wij contact met je op.

Laat je inspireren!
Benieuwd naar een ode aan een verpleegkundige van een longarts? Sander de Hosson schreef een ode aan een verpleegkundige die zich op een betoverende manier inzette voor een hoogbejaarde man.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.