Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: wie gaat voor TvZ naar het congres?

TvZ heeft voor een van haar lezers een stoel gereserveerd bij het Nationaal congres GGZVerpleegkunde op 28 juni 2017 in Ede. U mag gratis de bijeenkomst bezoeken en informeert ons vervolgens in het kort (ongeveer 250 woorden) over de belangrijkste leerpunten.
wie gaat_website.jpg

Thema van het congres is: ‘Over de schutting’: van handelingsverlegenheid naar verpleegkundige verantwoordelijkheid’. In het ochtendprogramma laten toonaangevende sprekers vanuit verschillende invalshoeken hun licht schijnen op deze thematiek. In het middagprogramma kunt u in verschillende workshops zelf aan de slag vanuit de specifieke sector waar u werkzaam bent: de GGZ, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de psychogeriatrie. We onderzoeken aan de hand van concrete casuïstiek hoe het ‘over de schutting fenomeen’ eruit ziet binnen uw sector: hoe ontstaat het en waardoor wordt het in stand gehouden? Maar vooral kijken we naar praktische oplossingen met inzet van uw eigen professionele verantwoordelijkheid. Deskundige workshopleiders zullen de workshops begeleiden. Het programma sluit af met een presentatie waarin de problematiek en de oplossingen worden belicht vanuit het patiënten- en familieperspectief.

 Het inschrijfgeld voor het congres (9.30-16.45 uur) bedraagt: € 295,-.

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals, Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden, Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register en POH-GGZ (Praktijkondersteuning Huisarts – Geestelijke Gezondheidszorg).

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met congressecretariaat Stichting Sympopma, 06 – 831 919 53, info@sympopna.nl, www.sympopna.nl. 

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u voor TvZ (gratis) deelnemen aan dit congres? Laat het ons weten: redactie.tvz@bsl.nl. Uit de aanmeldingen loten wij eind mei 2017 de TvZ-afgevaardigde bij dit congres.

TvZ is hét vakblad voor verpleegkundigen, gericht op onderzoek, opinie, beleid en management, altijd met een link naar de praktijk. 
Meer info over abonnement >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.