Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Recordaantal bezoekers voor de Nursing Experience

De Nursing Experience (NX), vandaag en morgen in De ReeHorst in Ede, trekt dit jaar met bijna 3.000 deelnemers het hoogste aantal bezoekers in de geschiedenis van het evenement.
nx.jpg
Het skillslab is dit jaar uitgebreid met zo'n twintig extra zorghandelingen

De Nursing Experience, inmiddels een bekend praktijkcongres voor verpleegkundigen, bestaat in de huidige vorm sinds 2012. Voor de editie van 2016 die vanochtend van start ging, verkocht de organisatie bijna 3.000 kaarten. ‘Al jaren groeit het aantal bezoekers, en dat is een groot compliment,’ vertelt Nursing-redacteur Margot Hamel. Zij is mede-verantwoordelijk voor de inhoud van het congres. ‘Zeker als je je bedenkt dat veel collega’s de toegangskaart niet vergoed krijgen van hun werkgever, en ze er een vrije dag voor moeten opnemen. Dat steeds meer mensen hiervoor de tijd nemen, is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zitten.’

Toch nog naar de NX?
Er zijn nog kaarten voor 7 december! Meer informatie>>

Nursing Experience

Volgens Hamel is het succes van de Nursing Experience te verklaren door de combinatie van een lage prijs – een kaartje kost Nursing-abonnees ongeveer vijftig euro – met een breed en actueel aanbod aan workshops, een volle zorgmarkt waar je veel kunt zien en doen en een aansprekend hoofdprogramma, zoals dit jaar het Grote Zorgdebat op 7 december, waarbij politici en verpleegkundigen in discussie gaan over de zorg. Ook is er een lezing van de populaire longarts Sander de Hosson. ‘Hij beschrijft precies waarom het werken in de zorg zo mooi is. De zaal zit dan ook al bijna helemaal vol,’ licht Hamel toe. Ook is het skillslab dit jaar uitgebreid naar wel twintig zorghandelingen die verpleegkundigen kunnen oefenen, van bloedprikken tot katheteriseren. 

Cadeautje Nursing
Kom dan zeker even naar de Nursing Stand. Daar krijg je een superleuk cadeautje én je kunt samen met je collega’s op de foto in onze photobooth. Tot ziens! 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.