Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Saskia van Staalduinen is Zorgtopper 2009

Saskia van Staalduinen is verkozen tot Calibris ZorgTopper 2009. De Calibris ZorgTopper is een leerling verpleegkunde die uitblinkt in zowel beroepshouding als vakdeskundigheid.

De winnaar werd 7 maart bekendgemaakt. De jury was vol lof over de studente van het Horizon College. ‘Saskia is een verpleegkundige die iedereen wel aan zijn of haar bed wil hebben’, aldus de jury. Calibris, kenniscentrum voor leren in de praktijk, organiseert de wedstrijd ter promotie van het werken in de zorg.

Daadkrachtig
De Calibris ZorgTopper 2009 nam het in de finale op tegen vier andere kandidaten.  De vijf finalisten speelden twee rollenspellen en maakten rekenopdrachten. Zij werden door een vakkundige jury beoordeeld op aspecten als communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, samenwerken en begeleiden. ‘Saskia is een erg vriendelijke en daadkrachtige verpleegkundige die de patiënt op haar gemak kan stellen’, zo luidde het oordeel van de jury.

WorldSkills
Samen met Ellen Backx, de tweede prijswinnaar, zal Saskia in september 2009 deelnemen aan de WorldSkills-wedstrijden in Calgary, Canada.

Calibris
Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.