Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

S1E2: ‘Solliciteren is altijd tweerichtingsverkeer’

Journalist Basti Baroncini praat met Jolanda Schilt. Ze begon haar carrière als verpleegkundige, en met die ervaring is ze nu opleidingsadviseur in een ziekenhuis, en zelfstandig loopbaancoach voor mensen in de zorg. Maaike van Sasse van IJsselt en Niels Oosterveld, 2 jonge verpleegkundigen stellen hun eigen kritische vragen. Dat levert boeiende gesprekken op met handvatten voor in de praktijk of ter inspiratie.  

 

NursingWerkt is een podcast voor jonge verpleegkundigen die zich oriënteren op hun verpleegkundige loopbaan en zich daarin verder willen ontwikkelen. In deze serie komen deskundigen op verschillende terreinen aan het woord, met als centrale vraag: hoe sta ik sterk in mijn werk?

De Nursing Werkt podcast is ook te beluisteren op de geijkte podcastkanalen: SoundCloud, Spotify, iTunes en de Google podcastapp. Tip: zoek op jouw podcastkanaal op Nursing Impact, daar vind je ook de podcasts van Nursing Werkt. Wij werken er nog aan dit te verbeteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.