Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Speciale vertoningen film Lucia de B voor verpleegkundigen

Bioscoopketen Pathé start in samenwerking met Lucia de Berk speciale vertoningen van de film Lucia de B. Tijdens de voorstellingen is Lucia zelf aanwezig om vragen te beantwoorden en duiding te geven.
Speciale vertoningen film Lucia de B voor verpleegkundigen

Ook signeert ze haar boek. De bijeenkomsten worden op verzoek georganiseerd, de kosten zijn hetzelfde als voor de film. Woordvoerster Gabrielle Duijkers: ‘We krijgen zoveel reacties op de film, met name van mensen werkzaam in de zorg, bij politie, justitie, in de advocatuur, rechtenstudenten, verpleegkundigen (i.o.) enzovoorts. Zij geven aan zeer onder de indruk te zijn van deze grootste gerechtelijke dwaling ooit in Nederland en willen graag lering trekken uit deze zaak. Vandaar dat we deze samenwerking zijn gestart.’

Film

De film Lucia de B. draait sinds 3 april jongstleden in de bioscoop, en is inmiddels door ruim 120.000 Nederlanders bezocht. De film heeft na een maand de Gouden Status behaald. Geïnteresseerd in de speciale vertoningen van de film? Stuur een mailtje naar filmluciadeb@gmail.com

Waarschuwingen van Lucia

Ook op de Nursing Experience in 2013 was Lucia de Berk eregast. Toen vertelde zij over de juridische nachtmerrie van het verleden, maar ook over het heden en de toekomst. Ook gaf zij de aanwezige verpleegkundigen 5 waarschuwingen mee. Lees ze hier terug.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.