Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties7

Start opfriscursussen voor gediplomeerden

Vanaf 21 mei start Tempo-Team in heel Nederland met opfriscursussen voor gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen.

Tempo-Team organiseert deze cursus in samenwerking met gecertificeerd trainingsinstituut RESCUE Nederland.

Herintreders
Een grote groep herintreders is beschikbaar voor de zorgsector. Deze groep is echter niet goed aangesloten op de ontwikkelingen in de zorg en kan daardoor moeilijk een passende functie vinden.

De cursusIn de cursus van tien dagdelen, worden de cursisten bijgepraat over de veranderde wetgeving en andere ontwikkelingen binnen het verpleegkundig beroep. Veel voorkomende ziektebeelden met de daarbij behorende verpleegkundige zorg worden door verpleegkundig specialisten in modules behandeld. Psychogeriatrie vormt een aparte module en de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen worden gedoceerd en getoetst. Tempo-Team zorgt naast de cursus voor de terugkeer in het arbeidsproces.

7 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Even bellen met tempoteam zou ik zeggen, ookal geven ze het misschien nu niet meer, destijds dus wel en ze kunnen je vast verwijzen. Dit is een nieuwsbericht dat geplaatst is in 2007, Flower. Toen was dat dus heel bruikbaar en nieuws. Dat jij ‘m toevallig pas een jaar later leest, kan die redactie niet helpen.
    Hogescholen en ROC”s geven ook vaak opfriscurusussen. Rondje bellen en volgens mij heb je zo iets te pakken. Succes allemaal! groet Bert

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.