Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Student verpleegkunde trouwt in show Paul de Leeuw

Voor derdejaarsstudent Verpleegkunde in Breda Patty de Vos wordt 31 december 2009 een heel speciale dag. Zij gaat dan trouwen met haar Vincent in de oudejaarsuitzending van Paul de Leeuw.
Student verpleegkunde trouwt in show Paul de Leeuw

Studente verpleegkunde Patty vroeg haar vriend Vincent ten huwelijk in een uitzending van Paul de Leeuw zijn programma Lieve Paul. ‘Vincent gaf Patty een kus als antwoord en daarmee was de verloving een feit. Het huwelijk stond eigenlijk voor de zomer van 2010 gepland. Paul de Leeuw bood echter aan de trouwerij te regelen als zij in de oudejaarsuitzending van Lieve Paul trouwen. Patty en haar verloofde twijfelden geen moment en zeiden volmondig ‘JA!’.

Vraag stellen
Iedereen mag een vraag opsturen naar Lieve Paul. De vraag van de verpleegkundestudent was: ‘Lieve Paul, weet jij een originele wijze om mijn vriend ten huwelijk te vragen?’ ‘Voordat ik het wist werd ik door Paul naar voren gehaald’, vertelt Patty. ‘Ik kon alleen maar giechelen toen ik daar stond.’

Punt.Avans
Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.