Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sylvia Verhagen Oncologieverpleegkundige 2009

Sylvia Verhagen uit het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch is verkozen tot Oncologieverpleegkundige van het jaar 2009.

Verhagen kreeg de onderscheiding uitgereikt tijdens de Oncologiedagen in Utrecht. De organisatie daarvan ligt in handen van Elsevier Gezondheidszorg (uitgever van Nursing), V&VN Oncologie, het Integraal Kankercentrum Oost (IKO) en het UMC St Radboud.

‘Deskundige vakvrouw’
De Brabantse verpleegkundig specialist oncologie ontving een oorkonde en een geldbedrag van € 1500. In de nominate wordt wordt Sylvia Verhagen omschreven als een deskundige vakvrouw die opvalt in verpleegkundig Nederland. Ze is als verpleegkundig specialist oncologie al jarenlang actief. Haar werkterrein is met name poliklinisch en richt zich op patiënten die worden behandeld met chemotherapie.

Boegbeeld
De jury roemde Verhagens activiteiten voor zowel V&VN Oncologie als V&VN Palliatieve Verpleegkunde: ‘Haar goede communicatieve en samenwerkingsvaardigheden maken haar tot een boegbeeld voor verpleegkundig oncologisch Nederland.’

Door: redactie Nursing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.