Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Test je kennis: vervangen suprapubische katheter

Een suprapubische katheter vervangen met de no-touch-techniek geeft minder kans op contaminatie en vraagt minder materialen. In Nursing februari wordt de techniek in beeld gebracht. Jij kunt je kennis hierover testen, door de eerste Challenge-toets te maken!

1.jpg
Foto: Fotolia

Vanaf vandaag kun je de eerste toets van de Nursing Challenge 2017 maken op de website van E-Nursing. Het onderwerp is het vervangen van een suprapubische katheter, behorend bij het artikel in Nursing februari.

Ga direct naar de toets

Voorgaande jaren werkten honderden verpleegkundigen keihard voor de kennistoetsen van de Nursing Challenge. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Doe jij dit jaar ook mee?

Wat is de Nursing Challenge precies?

In 2017 vind je in vier edities (februari, april, juli-augustus en november) van het tijdschrift Nursing speciale Challenge-artikelen. Deze artikelen kun je gebruiken bij het maken van een online kennistoets, zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op je kennis van het vak. De verpleegkundige die overall het beste scoort op deze toetsen, wint de Nursing Challenge en prachtige prijzen.

Accreditatiepunten verdienen

Daarbij ontvang je voor iedere goed voltooide toets 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. Meer informatie over de Nursing Challenge.

Ga naar de toets

Door op de link te klikken verlaat je Nursing.nl en ga je naar de site van onze samenwerkinsgpartner E-Nursing, die de Challenge-toetsen voor ons maakt. Mocht je daar problemen ondervinden, mail dan naar info@e-nursing.nl. 

Om ingeschreven te blijven in het Kwaliteitsregister V&V, moet je een bepaald aantal punten per jaar behalen. Maar waar kun je nou eigenlijk precies allemaal punten mee verdienen, en hoeveel punten krijg je voor die activiteiten? Lees meer