Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundige bedreigd met schroevendraaier

Een ambulanceverpleegkundige in de regio Breda is zaterdagavond met een schroevendraaier bedreigd door een 16-jarig meisje. Dit maakte de politie gistermiddag bekend.
Verpleegkundige bedreigd met schroevendraaier

De ambulancedienst kreeg melding van een meisje dat steeds zou wegvallen. Toen de ambulance ter plekke was deed de vriend van het meisje de deur open. Vrijwel direct hierop kwam het meisje met veel agressie op de hulpverleners af.

Fysiek geweld
Ze pakte een schroevendraaier waarmee ze dreigend op een van de hulpverleners afstapte. Vervolgens schopte het meisje beide ambulancebroeders en haar vriend. Meteen hierna wisten de hulpverleners het meisje te overmeesteren, waarna agenten de verdachte van hun overnamen.

Agressie
Het meisje gaf tijdens het verhoor aan dat ze was geflipt toen ze erachter kwam dat haar vriend een ambulance had gebeld. Ze verklaarde dat ze vooral boos was op haar vriend, en haar agressie niet op de broeders was gericht. Vandaag werd de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Omroep Brabant
Door: redactie Nursing

Twitter
Op de hoogte blijven? Volg Nursing.nl op Twitter!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.