Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundigen gezocht voor redactieadviesraad Nursing

Er is weer ruimte voor vers bloed in onze redactieadviesraad! Op dit moment zoeken we vooral verpleegkundigen die in de thuiszorg werken.
ANP-1000_41930596.jpg
Foto: ANP

We hebben inmiddels voldoende reacties op deze oproep gekregen.
Ga terug naar de homepage

De redactieadviesraad van Nursing (kortweg RAN) bestaat uit zo’n 8 tot 10 verpleegkundigen van alle leeftijden en uit alle lagen van het vak, die drie keer per jaar samenkomen met de redactie van Nursing in Houten (bij Utrecht). 

Die bijeenkomsten zijn (behalve heel gezellig) voor de redactie zeer waardevol: de RAN geeft feedback op de artikelen van de laatste nummers, én beoordeelt de online activiteiten van Nursing. Daarnaast dragen de leden zelf artikelideeën aan, geïnspireerd op de eigen dagelijkse praktijk. Los van de bijeenkomsten doet de redactie soms een beroep op leden van de RAN om dingen te vragen, te sparren of om ideeën voor te leggen. Op dit moment is er plek voor 1 á 2 nieuwe RAN-leden. Leden ontvangen voor deelname een kleine vergoeding en een abonnement op Nursing.

Wat we zoeken:

  • Op dit moment zijn we vooral op zoek naar wijkverpleegkundigen/verpleegkundigen in de wijk;
  • Je bent (enigszins) bekend met de activiteiten van Nursing (blad, website, social media);
  • Je zit boordevol ideeën, bent niet op je mondje gevallen en schroomt niet om kritisch naar onze producten te kijken (en dat ook aan ons te vertellen).

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, functie, opleiding, woonplaats én motivatie naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘adviesraad Nursing’. 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.