Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kletskop deel 2: ‘vroeger en nu’ met Janny Pijl-Alblas

In een korte videoserie voor Nursing gaat de jonge verpleegkundige en videomaker Teun Toebes op bezoek bij oudere ervaren verpleegkundigen, om te kletsen over het vak en vooral te leren van de jarenlange ervaring in de zorg. Gewapend met een doos lekkere kletskoppen. Aflevering 2: Over 'vroeger en nu' met Janny Pijl-Alblas.

De inmiddels 69-jarige Janny Pijl-Alblas voelt zich nog altijd verpleegkundige in hart en nieren. Was vroeger alles beter? Student-verpleegkunde en videomaker Teun Toebes ging met een doos kletskoppen bij haar op bezoek om te praten over het mooie vak.

In een korte videoserie voor Nursing gaat de jonge verpleegkundige Teun Toebes op bezoek bij oudere ervaren verpleegkundigen, om te kletsen over het vak en te leren van de jarenlange ervaring in de zorg. In deze aflevering 2, gaat hij in gesprek met Janny Pijl-Alblas (69) die het vak van verpleegkundige nog altijd mist en er zelfs een boek over schreef.

Bekijk ook eens de video’s die Teun Toebes maakt op zijn eigen videokanaal Steun en toeverlaat @teunentoebespraat

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.