Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kletskop deel 3: ‘Zo houd je dit werk vol’ met Anneke van Dalen

In een korte videoserie voor Nursing gaat de jonge verpleegkundige en videomaker Teun Toebes op bezoek bij oudere ervaren verpleegkundigen, om te kletsen over het vak en vooral te leren van de jarenlange ervaring in de zorg. Gewapend met een doos lekkere kletskoppen. Aflevering 3: Over 'zo houd je dit werk vol' met Anneke van Dalen.

Toen ze 12 jaar was zei Anneke van Dalen tegen haar vader dat ze in de zorg zou gaan werken, zodat ze allerlei dingen zou kunnen veranderen. Daar had ze een bijzondere reden voor. Ze is inmiddels bijna 69 en werkt nog steeds als verpleegkundige in een ziekenhuis. Hoe houdt ze het werk vol?

Student-verpleegkunde en videomaker Teun Toebes ging met een doos kletskoppen bij haar op bezoek om te praten over het mooie vak. In een korte videoserie voor Nursing gaat de jonge verpleegkundige Teun Toebes op bezoek bij oudere ervaren verpleegkundigen, om te kletsen over het vak en te leren van de jarenlange ervaring in de zorg. In deze aflevering 3, gaat hij in gesprek met Anneke van Dalen (68, bijna 69) die na een ingrijpende situatie toen ze zelf 12 jaar oud was besloot in de zorg te gaan werken.

Bekijk ook eens de video’s die Teun Toebes maakt op zijn eigen videokanaal Steun en toeverlaat @teunentoebespraat

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.