Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

V&VN Nurse Practitioners voortaan V&VN Verpleegkundig Specialisten

De nieuwe naam van V&VN Nurse Practitioners is V&VN Verpleegkundig Specialisten. De afdeling heeft ook een nieuwe voorzitter, Odile Frauenfelder. Zij neemt het stokje over van Karin Timm. Karin wordt aspirant-bestuurslid in het V&VN-bestuur.

Om de nurse practioners-leden de kans te geven om zich te laten registreren als verpleegkundig specialist, voert de afdeling tot 1 januari 2012 de naam V&VN Verpleegkundig Specialisten/Nurse Practitioners. Vanaf 1 januari 2012 gebruikt de afdeling de naam V&VN Verpleegkundig Specialisten. Dan kunnen alleen verpleegkundig specialisten lid worden. Ook verpleegkundig specialisten in opleiding hebben de mogelijkheid om toe te treden als aspirant lid.

 

Niet registreren

Nurse practitioners die ervoor kiezen zich niet te laten registreren als verpleegkundig specialist zal de afdeling vanaf 1 januari 2012 niet meer kunnen vertegenwoordigen. Deze leden kunnen uiteraard wel lid worden van een van de andere 40 afdelingen en platforms van V&VN.

 

Auteur: TvZ – Annelies Vermeulen

Bron: V&VN

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.