Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wees er snel bij! Inschrijving sluit bijna.

Je hebt nog tot 30 maart de tijd om iemand in te schrijven voor de Nursing Verpleegkundige van het Jaar verkiezing!
Wees er snel bij! Inschrijving sluit bijna.

Wees er dus snel bij als je die fantastische collega óf jezelf eens in het zonnetje wil zetten.

De Nursing Verpleegkundige van het Jaar moet voldoen aan deze twee criteria:

Het vak

De kandidaat maakt zich sterk voor professionalisering van het vak. Hij of zij is bijvoorbeeld voortdurend in de weer met het vernieuwen en implementeren van protocollen, maakt zich hard in de VAR of vakbond, draagt actief kennis over of neemt deel aan werkgroepen.

De persoon
De kandidaat is een warme, leuke en inspirerende collega die het hart op de juiste plaats heeft. Die altijd tijd heeft voor patiënten en collega’s, flexibel is en een onmisbare schakel in het team.

Jezelf
Verschil met voorgaande jaren: je mag nu ook jezelf aanmelden! Dus heb jij lef, geef je dan op voor de titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar. Uiteraard kun je ook nog steeds die ene geweldige collega opgeven.

Zo werkt het
De redactie selecteert drie genomineerden, op basis van de uitleg op het aanmeldingsformulier. Wat je invult is dus heel belangrijk. Uiteindelijk kiezen de bezoekers van Nursing.nl de Nursing Verpleegkundige van het Jaar.

Aanmelden mag tot 30 maart 2009. Wil je alvast spieken wie er allemaal al aangemeld zijn? Kijk dan onder Nursing.nl > Collega’s.

Anders: Ga naar het aanmeldformulier!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.