Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Welkom op het vernieuwde Nursing.nl

De redactie is er trots op een nieuwe site te kunnen presenteren waar je niet alleen terecht kunt voor vakinhoudelijk nieuws en thema's, maar ook voor nascholing, vacatures en congressen.
Verpleegkundigen tijdens hun pauze.
Verpleegkundigen tijdens hun pauze in de verpleegkundigen kamer.

Onze website is in een nieuw jasje gestoken. Naast dat hij frisser oogt (vinden wij), hebben we onze congressen een vaste plek gegeven. En een paar handigheidjes toegevoegd, zoals bookmarken en liken. Ook kun je de artikelen uit het tijdschrift online terugvinden.

Premium artikelen

De nieuwe homepage oogt frisser en eigentijdser. De meeste artikelen zijn toegankelijk voor iedereen, behalve de premium artikelen (te herkennen aan het groene blokje met een ‘p’). Die zijn alleen beschikbaar voor abonnees. Elke maand verschijnt de inhoud van het tijdschrift als premium content. Handig, als je bijvoorbeeld dat ene interessante artikel uit het blad wilt doormailen naar collega’s of wilt delen op social media. Op termijn verschijnen ook artikelen die niet in het tijdschrift staan als premium content. Als abonnee op het blad heb je dus ook online een streepje voor.

Bookmarken en liken

Nog meer interactie met jou als lezer, dat is wat we graag willen. Je kunt uiteraard nog steeds op alle artikelen reageren, maar nu óók via het hartje laten weten of je een artikel waardeert. Zo weten wij nog beter welke informatie onze lezers nodig hebben. Heb je geen tijd om iets meteen te lezen, dan kun je het – als je bent ingelogd – bewaren tot een rustiger moment, via het bookmarkicoontje. Je vindt de opgeslagen artikelen terug op je persoonlijke profiel.

Thema’s

Helemaal nieuw: de themapagina’s, met artikelen over specifieke thema’s als wondzorg, laatste levensfase of werk en cao. Ga naar het overzicht van de thema’s.

Congressen

Voor de congressen van Nursing hoef je niet meer naar een andere site. Je vindt ze voortaan onder het tabje ‘congressen’. Zoals het Palliatieve Zorg congres (19 september), het Dementiecongres (9 november) en natuurlijk de Nursing Experience (6 en 7 december). Ga naar de congressen

We zijn benieuwd hoe lezers onze nieuwe site ervaren. Laat je een reactie achter?

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.