Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Wil jij kans maken op…

Nursing geeft tien exemplaren van het boek Palliatieve zorg door verpleegkundigen weg. Wil jij kans maken op één van de deze tien exemplaren, vul dan snel je gegevens in!
Wil jij kans maken op...

Wat moet je doen?
Vul je gegevens, abonneenummer* in op het onderstaand formulier en maak kans.

Meedoen kan t/m 1 april 2012.
Winnaars krijgen na 1 april bericht.

* Je abonneenummer vind je op het adreslabel (folie) dat bij ieder exemplaar van Nursing is bijgesloten

2 REACTIES

  1. Ik ben 56 jaat en gelukkig bijna klaar met de opleiding verpleegkundige. Ik wil eerst een jaar als verpleegkundige gewerkt hebben en daarna in de palliatieve zorg. Dat is mijn doel sinds ik gestart ben met de opleiding. Dat doel is nu heel dichtbij en ik kijk er echt naar uit. Het boek kan mij nog meer informatie geven dan dat ik nu al heb. Ik heb geleerd dat je nooit te oud bent om te leren.

  2. Lees alle reacties
  3. Ik heb het artikel gelezen en ik zoek al heel lang naar de zin waarom ik verpleegkundige wil worden. Ik ben in opleiding 1e jr bbl nivo 4. Door het artikel in nursing werd mij heel helder dat dit mijn toekomst is. Dit is wat ik wil. Na mijn opleiding me specialiseren in de palliatieve zorg. Ik denk dat het boek me nu al vele handvatten kan geven en dus een verrijking van mijn huidige werk en opleiding.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.