Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties9

Wil jij Nursing Calculator gratis proberen?

De Nursing Calculator is dé splinternieuwe app voor verpleegkundig rekenen op je iPhone. De redactie is op zoek naar een aantal verpleegkundigen die de app (gratis) willen proberen en hun reactie erop geven.
Wil jij Nursing Calculator gratis proberen?

Met de Nursing Calculator kun je eenvoudig berekeningen uitvoeren, bijvoorbeeld voor oplossingen en verdunningen, infuusstanden, bmi en de inhoud van zuurstofcilinders. En met het metrieke stelsel reken je snel verschillende eenheden om. Verder wordt iedere formule uitgelegd met een voorbeeld en is er ruimte voor het maken van notities. De Nursing Calculator is gebaseerd op het populaire Spiekboekje rekenen voor verpleegkundigen van Ron Groothuis.

Waar?
De app is te downloaden in de Apple iTunes store, voor slechts €2,99. Of ga voor meer info naar www.nursing.nl/calculator.

Testen en oordelen?
Wil jij de app (gratis) proberen en jouw oordeel voor ons op papier zetten? Stuur een mailtje naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. ’testen Nursing Calculator’. Kiest de redactie jou uit, dan nemen we verder contact met je op.

9 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.