Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ziekenhuis lokt verpleegkundigen met vliegtochtjes

Het Sint Franciscus Gasthuis gaat gespecialiseerde verpleegkundigen werven met vliegtochtjes over Rotterdam en omgeving.

Geïnteresseerde verpleegkundigen kunnen vrijdag 5 juni 2009 opstijgen in speciaal voor de wervingsactie ingehuurde vliegtuigen. Door de sterke groei en de uitbreiding van behandelmethoden is het ziekenhuis op zoek naar hoogopgeleid zorgpersoneel.

Recoveryverpleegkundigen
Het Sint Franciscus Gasthuis is onder meer op zoek naar recoveryverpleegkundigen, IC-verpleegkundigen, SEH-verpleegkundigen, kinder- en neonatologieverpleegkundigen, dialyseverpleegkundigen en O&G-verpleegkundigen

Care in the air
De lokactie draagt de naam ‘Care in the air’. Veel gezorgd wordt er tijdens de vlucht echter niet. In het persbericht meldt het ziekenhuis: ‘Voorafgaand aan de vlucht krijgen de deelnemers een uitgebreid kennismakingsprogramma, zodat zij tijdens de vlucht kunnen genieten van het zicht over Rotterdam en omgeving.’

Door: redactie Nursing
Sint Franciscus Gasthuis

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.