Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geen vervolg voor zorgsoap Malaika

Ondanks het succes van het eerste seizoen van de tv-soap Malaika, komt er geen tweede seizoen. Fans zijn zwaar teleurgesteld.
Geen vervolg voor zorgsoap Malaika
Foto: RTL

RTL5, de coöperatie Jongeren werken in de Zorg en producent Bing Film & TV hebben de afgelopen weken alle mogelijkheden onderzocht om een nieuwe reeks afleveringen mogelijk te maken. Het is helaas niet gelukt om de financiering rond te krijgen.

Jongeren in de zorg

Het eerste seizoen van de tv-soap Malaika was een succes. De kijkers moesten vrijdag 31 mei jl. afscheid nemen van hun favoriete personages uit Malaika, de soap die vanaf 25 maart elke werkdag te zien was bij RTL. In totaal werden vijftig afleveringen uitgezonden, die dagelijks door gemiddeld 432.000 kijkers zijn bekeken. Daarnaast is op www.Malaika.nl een online community ontstaan met duizenden fans die de site vaak dagelijks bezochten. RTL, de ruim 50 betrokken zorgondernemers en brancheorganisatie ActiZ zijn dan ook teleurgesteld dat er geen tweede seizoen komt.

Teleurstelling

Aad Koster, directeur van ActiZ: ‘Honderden kijkers – vooral jongeren – hebben de afgelopen tijd op social media en op Malaika.nl berichten ‘gepost’, waaruit blijkt dat ze enthousiast zijn over de soap én over de zorg. Enorm jammer dus dat we dit mooie initiatief niet verder kunnen brengen.’ Op Twitter is deze teleurstelling duidelijk te merken. Zo meldt @Edidit1976: ‘Leuke serie, elke dag stipt voor de buis en nu komt er geen 2de seizoen… Echt super stom!! #malaika‘, en zegt @sarissaadriana: ‘Pff stom hoor dat #malaika stopt.. wilde wel graag weten hoe t verder ging enzo. Helaas pindakaas :(‘. Ook acteur Curt Fortin laat van zich horen: ‘Geen geld :(‘.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.