Kies het Nursing abonnement dat bij je past!

Wil je Nursing alleen digitaal lezen of toch liever het papieren tijdschrift ontvangen? De keuze is aan jou! Wat je ook kiest, je krijgt altijd onbeperkt toegang tot al onze artikelen op Nursing.nl.

Studenten lezen Nursing met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling je studentennummer invullen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

Korting voor werkgevers vanaf 5 abonnementen
Wil jouw volledige team Nursing ontvangen of misschien wel alle verpleegkundige collega’s? Bij meer dan 5 abonnementen kunnen we je werkgever al korting bieden. Dit geldt voor zowel het magazine als de digitale toegang. De geaccrediteerde Nursing Challenge toetsen zijn inbegrepen. Interessant? Je werkgever kan direct contact opnemen met Sreshant Rambhajan –  030 6383723 binnendienst@bsl.nl

Reviews

Topblad!


De onderwerpen spreken mij altijd erg aan. Fijn blad om, als verpleegkundige goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Liesbeth

Nursing het blad waarvan je overal op de hoogte van blijft, geweldig!

Nursing is een blad heel divers met onderwerpen, maar alle onderwerpen erg duidelijk en vooral ook leerzaam. Ik deel deze onderwerpen ook veel met mijn collega’s. In een paar woorden Nursing leerzaam en leuk!

Harriët van ‘t Ende

Een vakblad waar ik tijd voor maak om te lezen

Een blad met veel actueel nieuws op verpleegkundig gebied. Altijd een onderwerp medisch uitgediept en een sociaal, maatschappelijk, of emotioneel onderwerp wat ons bezig houd als verpleegkundigen.

Petra Wesselink

Inkijkexemplaar Nursing magazine

Ben je nieuwsgierig naar Nursing magazine? Maak hiernaast kennis!

Elke editie staat boordevol interessante artikelen. We belichten de verschillende onderwerpen altijd vanuit de praktijk, zodat jij er morgen iets mee kunt.

Overtuigd? Sluit vandaag nog een abonnement af en krijg direct toegang tot de vakinformatie en toetsen op Nursing.nl!

Altijd het laatste nieuws
via onze nieuwsbrief, website en magazine

33 accreditatiepunten
met de Nursing Challenge

Handige tools
voor op de werkvloer

Jij kiest
hoe je bij wilt blijven

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al je vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Nursing hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw Nursing abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

Nursing is er speciaal voor jou als verpleegkundige

Nursing voorziet je iedere werkdag weer van kennis en inspiratie. Met Nursing haal je het beste uit jezelf om je patiënten de beste zorg te geven. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vak. Of het nu om EBP gaat, de laatste ontwikkelingen rondom cao, tuchtrecht of wondzorg je leest het allemaal in Nursing.

Je kunt op ieder moment jouw abonnement naar keuze afsluiten. Je krijgt nog dezelfde dag toegang tot de volledige Nursing-website. Als Nursing-abonnee ben je verzekerd van alle informatie die Nursing jou te bieden heeft.