Home Challenge

Nursing Challenge

Met de Nursing Challenge dagen we je uit om je kennis te toetsen en te vergroten. In elke Nursing vind je twee artikelen met een online kennistoets. Deze toetsen mag je als abonnee maken. Je verdient hiermee accreditatiepunten én maakt kans op leuke prijzen.

33 accreditatiepunten met de Nursing Challenge

Doe mee en maak kans op leuke prijzen

Naast dat je maandelijks je kennis bijhoudt en accreditatiepunten kunt behalen hebben we nog wat extra’s. Elke maand verloten we onder de deelnemers een Nursing goodiebag. Daarnaast challenge je niet alleen jezelf, maar ook andere verpleegkundigen. Hoe zit dat? Elk jaar kijken we welke vijf verpleegkundigen het beste hebben gescoord. Voor deze verpleegkundigen hebben we leuke prijzen in petto.

Verdien 33 accreditatiepunten per jaar

Alle kennistoetsen zijn geaccrediteerd. De toets van het hoofdartikel met 2 punten en het medicijnartikel met 1 punt. Het enige wat jij hoeft te doen is de toets met een voldoende afronden. Je kunt vervolgens een certificaat printen en wij zorgen ervoor dat punten worden bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V. Als je aan alle toetsen meedoet kun je 33 punten per jaar verdienen!

Geen abonnee, maar wil je wel meedoen met de Nursing Challenge? Neem dan snel een Nursing Digitaal of Nursing Compleet abonnement.

Hoe werkt het?

Meedoen aan de Nursing Challenge is eenvoudig. De enige voorwaarde is dat jij abonnee bent en dat jouw gegevens goed in je profiel staan.

Stap 1: Log in op onze website

Stap 2: Zorg ervoor dat je volledige naam, BIG-nummer en V&VN-nummer in je profiel staan.

Stap 3: Zoek het Nursing Challenge artikel en klik op de toets

Stap 4: Je kunt aan de slag met de toets!

Meer weten?

Veelgestelde vragen over de Nursing Challenge