Home Challenge

Nursing Challenge

Met de Nursing Challenge dagen we je uit om je kennis te toetsen en te vergroten. In elke Nursing vind je twee artikelen met een online kennistoets. Deze toetsen mag je als abonnee maken. Je verdient hiermee accreditatiepunten én maakt kans op leuke prijzen.

33 accreditatiepunten met de Nursing Challenge

Doe mee en maak kans op leuke prijzen

Naast dat je maandelijks je kennis bijhoudt en accreditatiepunten kunt behalen hebben we nog wat extra’s. Elke maand verloten we onder de deelnemers een Nursing goodiebag. Daarnaast challenge je niet alleen jezelf, maar ook andere verpleegkundigen. Hoe zit dat? Elk jaar kijken we welke vijf verpleegkundigen het beste hebben gescoord. Voor deze verpleegkundigen hebben we leuke prijzen in petto.

Dit zijn de winnaars van 2019
Anita Ophoff-Zijlstra (januari)
Ada van den Berg (februari)
Alexander van der Vaart (maart)

Gefeliciteerd!

Verdien 33 accreditatiepunten per jaar

Alle kennistoetsen zijn geaccrediteerd. De toets van het hoofdartikel met 2 punten en het medicijnartikel met 1 punt. Het enige wat jij hoeft te doen is de toets met een voldoende afronden. Je kunt vervolgens een certificaat printen en wij zorgen ervoor dat punten worden bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V. Als je aan alle toetsen meedoet kun je 33 punten per jaar verdienen!

Geen abonnee, maar wel meedoen met de Nursing Challenge? Neem dan een Nursing Digitaal of Nursing Compleet abonnement.

Hoe werkt het?

Meedoen aan de Nursing Challenge is eenvoudig. De enige voorwaarde is dat je abonnee bent en dat je gegevens goed in je profiel staan.

Stap 1: Log in op onze website

Stap 2: Zorg ervoor dat je volledige naam, BIG-nummer en V&VN-nummer in je profiel staan.

Stap 3: Zoek het Nursing Challenge artikel en klik op de toets

 

Meer weten?

Veelgestelde vragen over de Nursing Challenge

Nursing Challenge voor je team of afdeling?

Met de Nursing Challenge toetsen verdien je 33 punten per jaar. Zo hou je je vak bij, en haal je de benodigde punten voor het kwaliteitsregister V&V. Verschillende instellingen faciliteren hun personeel al met Nursing, inclusief de toetsen.
Is dit ook iets voor jouw instelling? Je werkgever krijgt al korting vanaf 5 abonnementen. Interessant? Je werkgever kan direct contact opnemen met Richard Arnoldus via richard.arnoldus@bsl.nl of 030 – 638 3937.