Nieuwsbrief Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Richtlijn ‘Persoonlijke hygiëne medewerker ziekenhuis’ definitief

De richtlijn ‘Persoonlijke hygiëne medewerker ziekenhuis’ is definitief. De Werkgroep Infectie Preventie (WIP) publiceerde de richtlijn vorige week op haar website. Vorig jaar werden er al conceptrichtlijnen gepresenteerd waarop gereageerd kon worden.
Richtlijn ‘Persoonlijke hygiëne medewerker ziekenhuis’ definitief
Foto: Arno Massee

De belangrijkste wijzigingen in de conceptrichtlijn zijn op het gebied van mobiele communicatiemiddelen, het gebruik van nagellak, het bij je dragen van persoonlijke bezittingen, haardracht, het dragen van sieraden, accessoires en schoeisel. Eerder werden er al conceptrichtlijnen gepresenteerd over het dragen van nagellak en het bij je dragen van smartphones. Je kunt de definitieve richtlijn onderaan deze pagina downloaden.

De belangrijkste punten

Morgen vind je op nursing.nl een overzicht van de belangrijkste punten uit de definitieve richtlijn.

Laura Jansen

Of registreer je om te kunnen reageren.