Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de nieuwsbrief voor afdelings- & medisch secretaresses Klik hier

Kom alles te weten over de toekomst van medisch secretaresses

Hoe ziet de toekomst voor afdelings- en medisch secretaresses eruit? En welke invloed kun je hierop uitoefenen? Je hoort het op Het afdelings- en medisch secretaressecongres dat op 12 november gehouden wordt.
Kom alles te weten over de toekomst van medisch secretaresses

Tijdens dit congres krijg je als secretaresse theoretische en praktijkgerichte informatie mee, waardoor je nog beter invulling kunt geven aan je functie. Zo kun je meedoen aan de workshop 'Notuleren met lef', waarin je leert om de voorzitter te onderbreken, zodat je betere notulen kunt maken. Verder ontvang je alle tips over handige apps voor jou als medisch secretaresse, leer je meer te doen in minder tijd, en leer je om te gaan met slecht nieuws gesprekken van je cliënten, collega's en reorganisaties. Daarnaast wordt er een groot medisch dictee gehouden.

Klik hier voor meer info en/of deelname aan het congres.

Redactie Medisch Secretaresses

Of registreer je om te kunnen reageren.