Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproep: Verpleegkundigen in ethische commissies

Er is in Nederland niet veel bekend over verpleegkundigen in ethische commissies en andere vormen van georganiseerd moreel overleg. Om hoeveel verpleegkundigen gaat het eigenlijk, hoe participeren zij in die commissies, en wat moeten ze er voor in huis hebben?

Het lectoraat Verpleegkundige beroepsethiek van de Christelijke Hogeschool Ede doet hier onderzoek naar en roept verpleegkundigen met ervaring in ethisch overleg op om mee te werken aan het onderzoek. Dit kan door het invullen van een online vragenlijst.
Volg de link naar http://bit.ly/RORguG en vul voor 15 februari de online enquête in.

TvVOnline redactie

Of registreer je om te kunnen reageren.