Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Met Nursing naar Bert Visscher

Iets leuks doen op de Dag van de Verpleging? Ga met korting naar de show 'Stoffe Jongens' van Bert Visscher!
Met Nursing naar Bert Visscher

Het jaarlijkse verwendagje voor verpleegkundigen is weer in zicht: de Dag van de Verpleging! Ook cabaretier Bert Visscher heeft van deze dag gehoord en om het verplegend personeel te bedanken na verschillende ziekenhuisopnames, speelt de overactieve entertainer twee shows speciaal voor verpleegkundigen.

Eerste rang
Ben jij abonnee van Nursing en kun je ‘Bertje Vis’ wel waarderen? Aan de hand van je abonneenummer kun je 9 euro korting krijgen voor zijn show 'Stoffe Jongens' in Carré op 12 en 13 mei. Je betaalt nu dus 23 euro in plaats van 32 euro voor eersterangsplaatsen. De kaarten kunnen alleen telefonisch bij Carré worden besteld op telefoonnummer 0900-2525255.

Abonnees only
De actie is geldig op 12 én 13 mei en geldt uitsluitend voor abonnees van Nursing. Geef bij Carré daarom je abonneenummer door. Meer informatie vind je op www.theatercarre.nl

Redactie Nursing.nl

5 reacties

 • no-profile-image

  Jeanine

  Hey bert...je bent zelf een Groninger...wat moet je dan helemaal in Amsterdam. Groningen is toch de hoofdstad van Nederland? Wij als Grunningers onder elkaar. Kom ons in Martini Plaza bedanken met een fantastische show :) ...hint, hint...Doeg!

 • no-profile-image

  anneke

  Bert Visser GEWELDIG ik heb zijn show al gezien, het is e moeite waard en een hele leuke actie van nursing.

 • no-profile-image

  Martin

  Leuke aktie van zowel bert als Nursing. Verdient navolging!

 • no-profile-image

  annelies

  Oei... Gatverdikke... Bertje Vis, ik zou heel graag met m'n collega's heen willen vanwege afscheid van een collega. Maar Amsterdam is dan toch net een eindje té ver. Tou jong kom noar Winschoot..

 • no-profile-image

  wilma Breddels

  Bertje Visch.......altijd leuk. En lachen is een must in de zorg dus AUB een avond onbezorgde humor
  Groet
  Wilma

Of registreer je om te kunnen reageren.