Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige van het Jaar gehuldigd

De Verpleegkundige van het Jaar 2009, Cathelijn de Haan, en 'runners-up' Jip Lubberink en Yfke Nawijn zijn dinsdag in het Diakonessenhuis gehuldigd.
Verpleegkundige van het Jaar gehuldigd

Cathelijn sleepte, na ze 49% van de stemmers op Nursing.nl voor zich won, een exclusief avondje uit naar Night of the Proms in de wacht. Ze mag zeven van haar collega's meenemen. Jip Lubberink en Yfke Nawijn winnen een gratis jaarabonnement op Nursing én een boekenbon t.w.v. 100 en 50 euro, te besteden bij Boox.nl. Ook krijgen alle collega's van de top drie een gratis halfjaarabonnement op Nursing.Foto: Al van verre was te zien dat in het Utrechtse Diakonessenhuis de 'Verpleegkundige van het jaar 2009' werkt.Foto: Yfke, Cathelijn en Jip poseren voor verschillende fotografen

De nummers twee en drie waren naar Utrecht gereisd om hun prijzen in ontvangst te nemen en een feestje te vieren met de collega’s van Cathelijn en haar familie. Na Nursing hoofdredacteur Alexia Hageman de prijs had uitgereikt, hielden ook Cathelijns teamhoofd, de voorzitter van de Raad van Bestuur van het Diakonessenhuis én Cathelijns vader een persoonlijk praatje voor de trotse winnares.Foto: En er was taart. Nursing-taart welteverstaan.

Foto: 'Ik voel me bijzonder vereerd dat ik heb gewonnen,' zei Cathelijn aan het einde van de bijeenkomst. 'Allemaal heel erg bedankt.'

De winnares: Cathelijn
Even voorstellen: Cathelijn de Haan
Even voorstellen: Jip Lubberink
Even voorstellen: Yfke Nawijn
Meer informatie over de verkiezing Verpleegkundige van het Jaar

Redactie Nursing.nl

Eén reactie

  • no-profile-image

    annemiek

    misschien niet goed gekeken ,maar waarom is ze gekozen ? zodat we er wat van kunnen leren ? in ieder geval gefeliciteerd Cathelijn

Of registreer je om te kunnen reageren.