Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Dementerende (88) in de boeien geslagen

Een zwaar dementerende patiënt werd in een Amsterdams filiaal van Albert Heijn staande gehouden omdat hij een bonbon gestolen zou hebben.
Dementerende (88) in de boeien geslagen

De 88-jarige dementerende man werd in een filiaal van Albert Heijn op het Museumplein in Amsterdam gepakt en volgens De Telegraaf 'als een crimineel behandeld.' De supermarktketen heeft de man ondertussen haar excuses aangeboden en een bloemetje gestuurd. Bekijk hier het filmpje van de man.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

3 reacties

 • no-profile-image

  Xantippe

  Niet alleen AH;
  ook Dirk van den Broek Hilversum
  kon er wat van..
  Kruik verkopen die heeft gelekt bij
  invalide bewoonster..
  Zware brandwonden doordat deze mw. niet
  mobiel genoeg is zelf snel te reageren..
  Alleen een lullig bloemetje van Dirk-filiaal;
  schande !!

 • no-profile-image

  sylvia

  De politie erbij halen vind ik een nogal zware bmaatregel. Aan de andere kant had de begeleidster de man beter in de gaten moeten houden. Dat moeten we met onze kinderen ook als we ze meenemen de winkel in. Ik kan het personeel ook best wel begrijpen. Mijn en dijn is voor een heleboel mensen maar moeilijk te scheiden en ze zullen daar met de straffen van tegenwoordig ook wel eens moedeloos van worden. Bovendien worden zelfs kleine kinderen door ouders aangezet tot diefstal dus wie is nog te vertrouwen? Ik vind dat die begeleidster en de krant de zaak weer behoorlijk opblazen. Het lijkt wel komkommertijd.

 • no-profile-image

  Monty5

  Ik vind het een schandalige behandeling, er was een begeleidster bij die vertelde hoe het zo kon gebeuren en nog behandelen ze dan iemand zo, en dit afdoen met een bloemetje is wel erg kort door de bocht. Maar ja de AH staat bekend om zulk soort handelingen.

Of registreer je om te kunnen reageren.