Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Win gratis kaarten voor finale Nursing Challenge

Wil jij bij de finale van de Nursing Challenge aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. 'gratis kaart finale Challenge'. Onder de inzendingen verloot Nursing kaarten. Winnaars mogen natuurlijk ook een collega meenemen.

De drie finalisten van de Nursing Challenge zullen moeten bewijzen dat ze naast een flinke dosis kennis en motivatie, ook de sociale vaardigheden, het inzicht en de visie hebben van een echte Verpleegkundige van het Jaar. Dit gebeurt, net als vorig jaar, aan de hand van een rollenspel op het podium van de grote Schouwburgzaal in de Reehorst te Ede.

De top drie zal beoordeeld worden door een vierkoppige jury met naast juryvoorzitter Alexia Hageman, Marion Giesberts van E-Nursing, hoogleraar Verplegingswetenschap Marieke Schuurmans en Verpleegkundige van het Jaar 2010, Marleen van Dijk.

Publieksprijzen
Na de finale worden onder alle aanwezigen drie fantastische publieksprijzen verloot: 100 euro gratis winkelen bij allerleukste online webshop voor verpleegkundigen: NursesDNA. Bovendien zijn er superleuke klompen te winnen. Kom dus naar de finale, als je mee wilt dingen naar de prijs!

Winnen?
Wil jij bij de finale aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje met je naam, adres, functie, instelling en telefoonnummer naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. 'gratis kaart finale Challenge'. Onder de inzendingen verloot Nursing kaarten. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen en heb je na de finale gewoon vrij toegang tot de rest van het Event.

Waar moet ik zijn?
De finale vindt plaats tijdens het Nursing Event, het praktijkcongres voor verpleegkundigen, op 8 december 2011 in De Reehorst in Ede. De finale begint om 10.00 in de Schouwburgzaal, waar de finale wordt geopend met een spetterend optreden van mentalisten Rob en Emiel.

Redactie Nursing.nl

3 reacties

 • no-profile-image

  lisette toonen

  ik wil daar wel naar toe en ik weet een collega die zo,n uitje ook heel leuk vind
  met vriendelijk groet lisette

 • no-profile-image

  tessa kuiper

  Wat moet er in de mail worden vermeld om de kaarten te kunnen winnen?

 • no-profile-image

  daan burgman

  lijkt me een boeiend spectakel te kunnen worden op 8 decemebr

Of registreer je om te kunnen reageren.