Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Poolse vakantiekrachten

Een verpleeghuis in Zeist haalt al jaren personeel uit Polen om de onderbezetting in de zomer tegen te gaan.
Poolse vakantiekrachten

Het is een veelgehoorde klacht in de zorg: onderbezetting op de werkvloer. Vooral in de zomer is het flink raak en zijn verpleegkundigen en verzorgenden nauwelijks te vinden. Een verpleeghuis in Zeist heeft er iets op gevonden en haalt al jaren personeel uit Polen.

Bekijk het filmpje.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    Jolanda

    Jaaaaahhh DAT is een goede oplossing! Goedkoper personeel zonder de juiste diploma's! Het wordt toch steeds gekker in dit land. Maak ons beroep nou eens aantrekkelijk, dan heeft de jeugd van nu misschien wel zin in een baan in de zorg.En hebben de plegers van toen wel zin om te werken. Het is toch een gigantisch mooi beroep! Daar moeten we toch geen wedstrijd van maken. Want dat is het tegenwoordig een race tegen de klok!En door dat bezuinigen wordt het er niet beter op! Maar goed, daar haal je dan polen naar Nederland, dat lost op....Hoe dom kan je zijn??

  • no-profile-image

    Richard Dumont

    Als het zo doorgaat, wordt het tijd dat de zorgverzekering een cursus Pools voor patiënten gaat vergoeden.

Of registreer je om te kunnen reageren.