Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Stond jouw instelling onder verscherpt toezicht?

Hoe is het om in een instelling te werken dat onder verscherpt toezicht van de inspectie staat/heeft gestaan?
Stond jouw instelling onder verscherpt toezicht?

Wat voor impact heeft het, als de media bol staan van die ene gebeurtenis, die in jouw ziekenhuis of thuiszorginstelling heeft plaatsgevonden? Hoe is het als je je op elke verjaardag of in de supermarkt moet verantwoorden over jouw werkplek?

Gezocht
Voor een artikel is Nursing op zoek naar verpleegkundigen die werken of hebben gewerkt in een instelling die onder verscherpt toezicht van de Inspectie heeft gestaan, of waar iets heftigs heeft plaatsgevonden wat groot werd uitgemeten in de media. Werk je bijvoorbeeld in het VUmc ten tijde van de affaire met EyeWorks en de verborgen camera's? Bij het Maasstad ten tijde van de Klebsiella uitbraak? Of bij Osira toen bleek dat er onverantwoorde zorg werd geleverd?

Nursing wil graag je verhaal horen voor een artikel over de impact van een onder toezichtstelling. Uiteraard kan dat anoniem. Mail je reactie naar nienke.berends@reedbusiness.nl, je gegevens blijven alleen bekend bij de redactie.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.