Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gezocht: verpleegkundigen die een orgaan hebben gedoneerd

Voor een mooie, discrete portrettenreeks in Nursing zijn we op naar verpleegkundigen die een orgaan hebben gedoneerd.
Gezocht: verpleegkundigen die een orgaan hebben gedoneerd
Foto: ANP/Frank van Beek

Ben jij verpleegkundige en heb je een nier gedoneerd of een stukje van je lever? Aan wie was dat en waarom deed je het? En hoe beïnvloedt dit je werk als verpleegkundige? Op dit soort vragen willen we graag antwoord in een discrete portrettenreeks in Nursing.

Ben of ken jij een verpleegkundige die een orgaan heeft gedoneerd? Laat het ons weten! Van belang is dat de persoon in kwestie geen bezwaar heeft om zichzelf te laten fotograferen. Mail naar marloes.oelen@reedbusiness.nl, dan nemen wij contact met je op.

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.