Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Wie wonnen eerder de Nursing Challenge?

De Nursing Challenge bestaat in de huidige vorm vijf jaar. Welke collega's wonnen de eerdere edities?
challengevierkant.jpg

In februari start de Nursing Challenge van 2016. Onderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn: palliatieve zorg, oncologie, wondzorg en medicatie. De Nursing Challenge bestaat in de huidige vorm ongeveer vijf jaar. Welke collega's wonnen de eerdere edities, en wat wonnen ze zoal?

 


2015
Cindy Reekers, verpleegkundige in de Isala Klinieken Zwolle

Cindy won een weekend weg ter waarde van € 199,95. Cadeaubonnen voor Bol.com ter waarde van € 150. Een jaar lang onbeperkt online cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. De collega’s op de afdeling van Cindy kregen een e-learningpakket ter waarde van € 1000,- bij E-Nursing.

 

2014
Helma Nannes, oncologieverpleegkundige bij het Medisch centrum Alkmaar 

Helma won een meubelcheque bij Goossens Wonen, ter waarde van € 450,- en een jaar lang onbeperkt online cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. De collega's op de afdeling van de winnaar kregen een e-learningpakket ter waarde van € 1000,- bij E -Nursing.

 

2013
Ruth Willemsen, verpleegkundige bij Zideris in Rhenen, een instelling voor verstandelijk beperkten

Ruth won een geheel verzorgd weekend op de Sprookjescamping te Rheeze t.w.v. € 335,- én een jaar lang onbeperkt cursussen volgen bij E-Nursing, bureau voor online zorgcursussen.

 

 

2011
Lonneke Zijdenbos, verpleegkundige in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort 

Lonneke won een reischeque ter waarde van 2000 euro én een jaar lang onbeperkt cursussen volgen bij E-Nursing, bureau voor online zorgcursussen. 

 

 


2010
Marleen van Dijk, verpleegkundige in ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede

Marleen won een reischeque ter waarde van 2000 euro én een jaar lang onbeperkt cursussen volgen bij E-Nursing, bureau voor online zorgcursussen. 

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.