Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Groningse opent webshop met stomalingerie

Een paar jaar geleden kreeg Siemie Zandvliet uit Oude Pekela darmkanker, het gevolg was een stoma.

Op zoek naar iets om zich weer mooi te voelen, kreeg ze van de zorgverzekering een band om over haar stoma te dragen. Die was praktisch, maar niet echt mooi. En zo kreeg ze het idee om haar eigen stomalingerie te maken. De lingerie zorgt ervoor dat het stomazakje goed op z'n plek blijft en tegelijkertijd bijdraagt aan een zeker gevoel. Via haar website/webshop www.seemego.nl wil ze dit voor iedereen met dezelfde onzekerheden bereikbaar maken.

In Nursing maart wordt uitgebreid aandacht besteed aan verpleegkundigen met een stoma. Neem een abonnement op Nursing.

Nienke Berends

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.