Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Megaburger met zustertoetje

Als je een zwak hart hebt, kun je er beter niet aan beginnen. Een fastfoodrestaurant in Arizona heeft een hamburger van 8000 calorieën op het menu staan. Als je deze op krijgt, krijg je er een rolstoel plus verpleegkundige bij.

 
De megaburger bestaat uit vier lagen vlees die bij elkaar zo’n 870 gram wegen, drie lagen kaas, vier speklagen, sla en tomaten. De ‘heart attack grill’ in Tempe Arizona, heeft rolstoelen klaarstaan om dikbuikige klanten die deze hamburger weten te verorberen, te vervoeren.
 
Menu
Op het menu staan ook een iets kleinere ‘drievoudige bypass burger’ en ‘flatliner frietjes’ gefrituurd in pure dierlijke vetten. Voor de liefhebber.
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.