Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing lanceert nieuwe website

MAARSSEN – Nursing.nl is geheel vernieuwd! Vanaf vandaag is de site van Nursing the place to be voor iedere verpleegkundige. De extra nieuwsbrief wijst je er meteen de weg.
 
 
Nursing lanceert nieuwe website

Dagelijks brengt de site nieuws over de verpleging. Maar je vindt er ook praktische richtlijnen en handige tools om je te ondersteunen bij het werk. Het tijdschrift en de site sluiten naadloos op elkaar aan en vormen zo samen dé plek voor verpleegkundigen die meer uit het vak willen halen.
 
Ontspanning
Natuurlijk biedt de website ook ontspanning. Surf daarvoor naar Nurses Only. Lees en beleef het leven van twee verpleegkundigen, die speciaal voor Nursing een weblog bijhouden. Speel Nursing The Game en maak kans op gratis kaarten voor de populaire film Ja Zuster, Nee Zuster.

Met de site is ook de Nursing nieuwsbrief vernieuwd. Iedere dinsdag maakt deze nieuwsbrief je wegwijs in alle ontwikkelingen in het vak waar je op de site of in het tijdschrift over kunt lezen. Op www.nursing.nl kun je je gratis op deze nieuwsbrief abonneren.
 


Redactie Nursing – Alexia Hageman

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.