Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundigen VUmc lunchen in luxe

Loungen bij de open haard, dineren bij het aquarium of lunchen tussen de Delfts blauwe tegeltjes. Voor de medewerkers van het Amsterdamse VU medisch centrum biedt het nieuwe personeelsrestaurant genoeg mogelijkheden om zich tussen de bedrijven door even te ontspannen.


'Een multifunctionele ruimte dus, met een ambitieus en vooruitstrevend ontwerp, zo laat het ziekenhuis vol trots weten. 'Het restaurant straalt waardering uit voor de medewerkers.'

Dure vierkante meters
Architect Edward van der Poll: 'Bedrijfsrestaurants staan vaak leeg buiten de lunch van twaalf tot twee. Door het verlengen van de lunchtijden, het aanbieden ontbijt en avondeten en door een deel van het restaurant als vergaderplek te gebruiken, worden dure vierkante meters optimaal benut. Het is bewezen dat de beste communicatie plaats vindt in informele settings.'
 
Opening
Het restaurant opent eind maart haar deuren. Dagelijks maken 2000 medewerkers van de in totaal 6500 medewerkers, van dit
restaurant gebruik.
 


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.