Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

V&VN: verpleging moet meedoen aan politiek

V&VN roept verpleegkundigen en verzorgenden op om aan de politiek te laten weten wat er moet veranderen op de werkvloer de komende jaren.
V&VN: verpleging moet meedoen aan politiek

 
Tot en met 31 mei zijn op www.beroepseer.nl persoonlijke videoboodschappen te zien van minister Ab Klink, staatssecretaris Jet Bussemaker (beiden zorg), minister Ronald Plasterk, staatssecretaris van Marja Bijsterveldt (beiden onderwijs). Zij spreken over beroepseer en wat er de komende jaren verbeterd zou moeten worden op de werkvloer.
 
Kritiek
Verpleegkundigen en verzorgenden kunnen reageren op deze filmpjes met eigen tips, kritiek, zorgen en suggesties. Al deze reacties zullen daarna gebruikt worden in het politieke debat over hoe het verder moet met de zorg.
 
Verantwoordelijkheid
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.