Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Roomservice op alle verpleegafdelingen

Voortaan is op alle verpleegafdelingen in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis roomservice beschikbaar voor de patiënten.

 
Bed opmaken
Patiënten kunnen met de roomservice zelf bepalen wat ze eten en wanneer, krijgen per dag één 'eigen' roomservice-medewerker die ook zorgt voor het opmaken van het bed en bijvoorbeeld boeken uit de ziekenhuisbibliotheek.
 
Ondervoeding
De invoering van roomservice loopt samen met een CWZ-project om ondervoeding in het ziekenhuis te voorkomen of te verhelpen. Uit de praktijk blijkt dat roomservice een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de voedingstoestand van patiënten. Het CWZ wil in 2008 overal roomservice hebben ingevoerd. Ze is daarmee het eerste ziekenhuis in Nederland dat volledig op deze manier werkt.
 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.