Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

IVF-team Radboud krijgt award

De jaarlijkse FREYA Award is dit jaar uitgereikt aan het IVF-team van het UMC St Radboud.

Tweejaarlijks reikt FREYA, een patiëntenvereniging voor vruchtbaarheidsproblematiek, de FREYA Awards uit. Deze worden toegekend aan de beste klinieken voor vruchtbaarheidsbehandelingen. De winnaars van de awards zijn bepaald op basis van een enquête die is uitgevoerd onder 950 patiënten die een vruchtbaarheidsbehandeling hebben ondergaan.
 
Bejegening
Een behandeling in het kader van vruchtbaarheidsproblemen is op zichzelf al confronterend. De bejegening, informatie en begeleiding van artsen, verpleegkundigen of medewerker van het ziekenhuis zijn daarbij van het grootste belang. De mening van lotgenoten kan in de afweging van de keuze van een ziekenhuis een goede leidraad zijn. Daarom is de FREYA Award in het leven geroepen.
 
 
Gerelateerd:

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.