Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

IC-verpleegkundigen digitaal op bezoek bij Waterlandziekenhuis

IC-verpleegkundigen kunnen digitaal een kijkje achter de schermen nemen bij de intensive care van het Waterlandziekenhuis. 

 

Het Purmerendse ziekenhuis heeft een online symposium voor intensive care-medewerkers opgezet dat op elk gewenst moment kan worden bezocht. Doel is het werven van nieuw personeel.

Werk op de IC

Binnen een paar klikken ontmoet de bezoeker vijf professionals die een boekje opendoen over hun werk op de IC. Verder kunnen belangstellenden op de website een congresbundel downloaden die een uitgebreid beeld van het Waterlandziekenhuis geeft. Dat bevat artikelen over het Waterlandziekenhuis en wat medewerkers van de afdeling Personeel & Organisatie (P&O) kunnen verwachten.

Gastvrijheidszorg

Het Waterlandziekenhuis is zich de laaste tijd actief aan het profileren binnen de ziekenhuiswereld. Eerder dit jaar werd het door Elsevier uitgeroepen als beste ziekenhuis van de regio, met het eindoordeel uitstekend. Ook op het gebied van gastvrijheid blinkt de instelling uit; het Waterlandziekenhuis werd voor Gastvrijheidszorg met het maximale aantal van vier sterren bekroond.

Waterlandziekenhuis

Door: redactie Nursing

 

Redactie Nursing.nl

Eén reactie

  • no-profile-image

    Orr19Elba

    Specialists say that business loans help people to live their own way, just because they can feel free to buy needed things. Furthermore, a lot of banks offer secured loan for all people.

Of registreer je om te kunnen reageren.