Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ballonnen voor de beste zorgafdeling

(Ex)-patiënten, (ex)-cliënten en hun familieleden kunnen hun favoriete zorgverleners nomineren voor De beste zorgafdeling van het jaar.
Ballonnen voor de beste zorgafdeling

 
Op een speciale website kan iedereen een digitale witte hartballon sturen naar zijn of haar persoonlijke favoriete zorgverlener. De actie duurt van 5 maart tot en met 18 april en is georganiseerd door PGGM en het Florence Nightingale Instituut.
 
Dag van de verpleging
De zorginstellingen en afdelingen die de meeste digitale ballonnen ontvangen, maken kans op de titel ‘Beste zorgafdeling van het Jaar’. De winnaar wordt op 12 mei, de Dag van de Verpleging, bekend gemaakt. 
 
Nursing top 100
Sinds 2005 kent Nursing al de verkiezing van de Verpleegkundige van het jaar. Collega's kunnen hun favoriete collega nomineren voor in de Nursing top 100, een lijst met topverpleegkundigen in de zorg. Nomineren kan nog steeds! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op 12 mei en krijgt dit jaar een wel zeer smakelijke prijs! Ga direct naar het inschrijfformulier. 
 
 

 

Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.